Egen kvalitetskontroll
Vi har anstÀllt kinesiska kontrollörer, som pÄ fabriken i Kina kontrollerar att det LED-material vi fÄr hem ocksÄ hÄller den höga kvalitet, som vi har bestÀllt. De granskar Àven detaljerna, och kontrollerar bland annat att dyra taiwanesiska IC:er inte har bytts ut mot billiga kinesiska.

PÄ den mÄde undgÄr bÄde vi og du ubehagelige overraskelser, og fÄr LED materiale som holder.

Produceret för skandinaviskt klimat
Kalla vintrar med ned till minus 30 grader om nÀtterna och varna somrar med 30 grader plus, samt ofta regnvÀder Àr en utmaning for LED-skÀrmar, speciellt för dem som stÄr utomhus Äret runt.

Vi sÀljer endast LED-material som er godkÀnt enligt CE, ROHS, EMC och nÀr det gÀller utomhusbruk Àven enligt IP65. Dessutom Àr de specialgjorda för att tÄla det skandinaviske klimatet..

Service & Garanti
Idag Àr det mÄnga som sjÀlv köper LED-material i Kina. Men vad gör du om skÀrmen inte motsvarar dina förvÀntningar nÀr du packar upp den?

Eller nÀr den helt plötsligt inte fungerar eller har pixelfel överallt?

Om du handlar hos oss fÄr du en garanti som du kan anvÀnda, om det skulle behövas, och vi erbjuder serviceavtal, sÄ att du inte behöver bekymra dig om att alltsammens inte skulle fungera vid en viktig tÀvling eller ett stort arrangemang. För mera info schicka en email til info@scenforsaljning.se