Christina Kabel sørger for alt papirarbejdet i Scenesalg.
Om oss

Scenforsaljning.se är en dansk-svensk firma med kontor i Slagelse, Danmark och i Burhult i Älmhult Kommun i Sverige. Vi är specialiserade på scener och läktare och vi har bland annat dansk och svensk agentur för Nivtecs scener och läktarasystem. Vi är också duktiga på LED-skärmar.

Claus Larsen är chef för Scenforsaljning.se og Scenesalg.dk. Har arbetat med scener och AV-utrustning i 30 år, både i sin tidligare uthyrningsfirma och idag i Scenforsaljning.se

Claus har sålt Nivtec scener och läktare i hela Skandinavien sedan 2000 och köpte den första mobila scentrailern til uthyrning redan 2005.

Så har han också massvis med erfarenhet av att sätta upp scener och vet vad som ska till för att ni ska få den scen eller läktare som passar er bäst.

Han har också arbetat med LED-storbildsskärmar i många år och varit på olika turnéer i hela Europa, bland annat var han ansvarig tekniker på den stora Coca Cola Fantour i Österrike i samband med EM i fotboll.


Christina Kabel tar hand om allt pappersarbete hos Scenforsaljning. Efter ni år med scener och storbildskärmar klarer hon också de enklare beställningarna. Om inte, ser hon till att Claus ringer tillbaka så fort som möjligt .Vi bryr oss alltid!